Dani Mocanu a intrat în posesia unor informații strict secrete și le-a împărtășit pe Instagram: „România și alte țări vor rămâne în pană…”

 

Urmăritorii lui Dani Mocanu sunt privilegiați pentru că află înaintea tuturor de marile probleme cu care se va confrunta Europa.

 

Manelistul și-a pus în gardă fanii de pe Instagram. El le-a spus acestora că are o informație sută la sută reală potrivit căreia România va rămâne în beznă la data de 12 decembrie. El știe că nu doar țara noastră va fi în această situație, ci mai multe state din Europa. Dani Mocanu nu și-a informat fanii de pe rețelele de socializare cât va dura problema, dar i-a îndemnat să rupă internetul în două până atunci pentru că, firesc, peste 3 zile, nu vor mai beneficia de el.

 

”Am informația sigură că pe data de 12 decembrie România și multe alte țări vor rămâne în pană de curent !!! Până atunci bucurați-vă de internet”, a spus Dani Mocanu pe Instagram.

 

La începutul lui noiembrie, o știre senzațională făcea înconjurul internetului: Europa va rămâne în beznă timp de două săptămâni. Ministerul austriac al Apărării începea, pe 30 septembrie, o campanie de instruire a populației pentru a ști cum să reacționeze în situația în care s-ar putea produce o pană de curent majoră. Oficialul a lansat chiar şi un ghid. Panica s-a creat și din cauza crizei energetice prin care trece Europa în acest moment. Dar, chiar dacă s-ar opri livrarea de gaze prin Ucraina, scenariu puțin probabil, continentul ar fi în continuare alimentat cu gaz natural prin Nord Stream 1.

 

De acolo au pornit o serie de mesaje alarmiste în presă, cu titluri de genul: „Blackout în Europa! Pană de curent uriașă. Armata a intervenit deja: Pregătiți-vă!” sau „Europa, la un pas să rămână în beznă totală zile în şir. Austria se pregăteşte de un blackout. Efectele ar fi devastatoare”. În cele din urmă, totul nu a fost altceva decât un exercițiu militar în Austria, de pregătire în eventualitatea unei astfel de calamități.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest