Dani Mocanu, mesaj ironic pentru concurență: „Tot mici sunteți pentru mine”

 

Manelistul a lansat un atac frontal asupra celor care speră că-l pot detrona de pe primul loc din trending.

 

Fiecare piesă lansată de Dani Mocanu face ce face și ajunge pe primul loc în trending-ul românesc pe Youtube. Nici ultima melodie a manelistului, „Mama miliardară” nu face excepție, apropiindu-se de un milion de vizualizări pe canalul pe care se distribuie clipuri video.

 

„Off măicuța mea cea bună / Plângi cu poza mea in mână și te rogi la Dumnezeu să-mi poarte grija mereu / Din Italia din aeroport te suna / Mămico ai tău mafiot / Stai liniștită totul va fi bine că sunt uns / Cu orice alifie”, sunt o parte din versurile piesei urcate recent pe Youtube de către cunoscutul manelist. Se pare că acestea au ajuns la inima multor români, care-l ascultă cu trag pe Dani Mocanu și-l propulsează iarăși în fruntea topului.

 

Încântat de succesul cu care a fost primită ultima creație, Dani Mocanu le-a transmis altor artiști, cu care a mai fost în conflicte pe diferite teme, faptul că oricât ar încerca ei să-l învingă și să fie pe primul loc, acesta este destinat doar celor ce știu care este muzica adevărată.

 

"Locul 1 în tot ce înseamnă Youtube. De ani de zile, nu ca alții de sezon, Au scos toți artiștii chiar și colaborări si tot în spatele meu sunt. În fine, Dumnezeu să fie cu voi că tot mici sunteți pentru mine.", este atacul dur făcut de Dani Mocanu la primele ore ale dimineții.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest