Dani Mocanu, prima declarație după ce s-a plimbat cu tancul prin Vâlcea și a făcut și accident: „Am vorbit cu proprietarii maşinilor, s-a rezolvat”

 

Cunoscutul manelist a fost la plimbare pe bulevardul principal din Râmnicu Vâlcea. Dar nu oricum, ci cu tancul. Vehiculul a acroșat două mașini parcate. Dani Mocanu a povestit tot ce s-a întâmplat.

 

Un clip cu un tanc care intră în două mașini parcate pe o stradă din Vâlcea s-a viralizat repede pe net. Iar când din turelă a ieșit Dani Mocanu, cunoscutul manelist, vizualizările au escaladat. Dar ce căuta cântărețul cu tancul prin oraș? El a explicat pentru Observator că a închiriat un tanc pentru a filma un videoclip, iar faptul că vehiculul militar a intrat în mașini a fost un final până la urmă fericit, pentru că șoferul tanchetei a reușit să evite un copil ce-l filma tocmai pe manelist suit pe turelă.

 

"Eu eram în acel tanc. Am fost toată ziua cu tancul respectiv la o mică plimbare prin Râmnicu Vâlcea. Am fost să realizez un videoclip în oraşul respectiv. Din păcate am făcut şi un mic accident, după cum aţi văzut în filmarea respectivă. Ceea ce vreau să subliniez este că oamenii sunt răi. Imediat cum au văzut că am atins acolo în parcarea respectivă două maşini, imediat au postat şi au susţinut că eu conduceam.

Nu conduceam eu. Pur şi simplu eu eram deasupra tancului, iar la volan se afla proprietarul tancului. Omul din câte am văzut eu, a evitat un copilaş care îmi făcea poze. Erau oameni care făceau poze, să îl vezi pe Dani Mocanu cu un tanc prin Râmnicu Vâlcea, nu vezi în fiecare zi. Au scos telefoanele şi au început să filmeze şi încercând să evite un incident mai neplăcut, omul a tras de volan şi asta este, a atins două maşini în parcare

A vrut să evite un copilaş. Am vorbit cu proprietarii maşinilor, s-a rezolvat. A fost o înţelegere la faţa locului. Am sunat şi noi la Poliţie, am informat de cele întâmplate, dar proprietarii s-au înţeles între ei. Legat de videoclip, rămâneţi aproape pentru că veţi vedea ceva ce nu aţi mai văzut în România", a spus Dani Mocanu, potrivit observatornews.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest