Dani Mocanu s-a dus la Vama de la Sighetul Marmației: „Situația este total altfel…”

 

Dacă Tzancă Uraganu a lansat o manea despre invazia rusă în Ucraina, Dani Mocanu a ales să fie în mijlocul evenimentelor, așa că a ajuns la Vama Sighetul Marmației pentru a da o mână de ajutor. Cu ce problemă s-a confruntat manelistul.

 

Dani Mocanu s-a alăturat efortului de ajutorare al României pentru vecinii ucraineni. El a plecat împreună cu câțiva prieteni de la Pitești spre un punct de trecere al frontierei, încărcat cu alimente. Manelistul susține că situația de la Vama Sighetul Marmației este total diferită decât este prezentată la TV, întrucât ucrainenii care trec în spațiul românesc nu ar avea nevoie de ajutor. Mai mult, cântărețul spune că persoanelor care dau șpagă le este facilitată trecerea pe teritoriul românesc.

 

El a mai precizat că la respectivul punct de trecere al frontierei este o dezorganizare toată și că și-a lăsat numărul de contact în cazul în care se găsesc câteva familii ucrainene care au nevoie de cazare și mâncare.

 

Iată ce spune Dani Mocanu într-o postare pe contul oficial de facebook: La vama la Sighet situația este total altfel decât cum o prezintă la TV.

In fine … Doamne Ajuta tuturor

Impreuna cu alți prieteni am plecat de la Pitesti special cu 3 mașini de alimente însă ajunși la fața locului nu prea am avut pe cine sa ajutam. Persoanele venite din Ucraina au deja planurile făcute si nu prea au nevoie de nimic !!!

Cu siguranța sunt si oameni care au într-adevăr nevoie de ajutor dar din păcate ori nu au reușit sa ajunga încă la vama din cauza problemelor financiare, ori când ajung in vama sunt neglijați de autorități si nu îți mai dai seama cui trebuie si cui nu trebuie sa ii acorzi o mâna de ajutor. Mai pe românește trece cine da șpagă … cine nu … NU

Totuși am lăsat domnilor de la vama un număr de telefon sa ne contacteze in cazul in care se vor găsi 10/15 familii care au nevoie de un acoperiș si o masa calda timp de câteva luni de zile.

Dezorganizare totala.

In fine Dumnezeu sa fie cu toți”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest