Dani Oțil a povestit o întâmplare din copilărie ce i-ar fi putut schimba radical destinul: „Dacă nu mă uitam pe geam…”

 

Este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV, dar viața lui ar fi putut lua o turnură cu totul diferită. Dani Oțil a povestit cu umor o întâmplare ce i-ar fi putut schimba viața.

 

În această dimineață, la Neața cu Răzvan și Dani, prezentatorul TV a dezvăluit o întâmplare din copilărie, care ar fi putut avea repercusiuni decisive asupra destinului său, după cum a mărturisit cu o doză mare de umor. Pasionat de matematică, în clasa a cincea, elevul Oțil a participat la Olimpiada Națională. Mândru, tatăl său i-a dat, pentru a-i purta noroc, stiloul personal.

 

Toate bune și frumoase, doar că afară ningea ca-n povești, iar copiii se jucau de mama focului în zăpadă. Dani Oțil a nimerit la banca de la geam și a putut să-i urmărească pe copiii ce se zbenguiau în curtea școlii. Tentația de a se bate cu bulgării a fost mult prea mare, așa că elevul din clasa a V-a a lăsat baltă examenul, precum și penarul și stiloul împrumutate de tatăl său pentru evenimentul special. A dat foaia mai mult goală și s-a dus în curtea școlii. Abia când era în drum spre casă și-a amintit de stilou, Olimpiada fiind deja o cauză pierdută.  

 

"Eram la olimpiada de matematica si tata, pentru prima oara in viață, mi-a dat penarul lui. Eu fiind foarte organizat si pentru că am iesit foarte repede, mi-am dat seama că nu-l mai am după. Eram a 5 a, as fi vrut sa folosesc stiloul de la tata, doar ca era mai intereansat ca a nins si se jucau aia afara. Nu stiam daca sa ma dedic matematicii sau jocului. Daca nu eram langa geam, eram matematician azi. ", a povestit Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest