Dani Oțil a pus-o în capul listei de invitați la nunta cu Gabriela Prisăcariu pe Mihaela Rădulescu: „Să vină să bea și să dea plicul!”

 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu pun la cale o mega-petrecere de nuntă, care să dureze ca-n basme, trei zile și trei nopți.

 

În această primăvară, mai précis în luna mai, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu spuneau un Da hotărât în fața ofițerului stării civile, amândoi emoționați atât de evenimentul în sine, dar în special de faptul că urmau în curând să devină pentru prima oară părinți. La una dintre cele mai așteptate nunâi din showbiz, conform spuselor prezentatorului de la Antena 1, nu au luat parte prea multe persoane. Petrecerea a avut loc la restaurantul deținut de Dani Oțil, acolo unde se pare că s-au adunat doar câteva zeci de persoane, familie, rude și apropiați. A fost un eveniment restrâns, pentru că mega-party-ul va veni la anul.

 

Dani Oțil a anunțat că va mai face o nuntă ca la carte, plănuind o petrecere de anvergură. El și Gabriela Prisăcariu se pregătesc intens de un eveniment cu totul special, care cel mai probabil va avea loc la anul, dacă măsurile pandemice vor permite asta. Pe lângă faptul că va mai fi practice o a doua petrecere de nuntă, matinalul a mai făcut un anunț - șoc. Chiar dacă de la evenimentul din primăvara a lipsit, la următoarea ceremonie, invitatul special va fi Mihaela Rădulescu, fosta iubită a lui Dani Oțil.

 

Prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a spuscă fosta iubită deja are plicul de dar pregătit, mai lipsește doar invitația, care acum este una publică, deși făcută în mod indirect. În cadrul podcasului lui Speak, matinalul a spus: Am uitat să o chem la nuntă (nr. pe Mihaela Rădulescu), are plicul pregătit. Am vorbit tot. Acum am făcut o nuntă de 30 de persoane, dar o s-o chem când o să fac nunta aia mare că are și plicul pregătit. Să vină să bea și să ”mănâncă” și să dea plicul”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest