Dani Oțil a recunoscut că și-a luat „țeapă”. Cum a pierdut bani când a cumpărat o maşină

 

 

Dani Oțil a recunoscut că și-a luat „țeapă” cu prima lui mașină. Omul de televiziune susține că vehicului era „o coajă de mașină”, pentru care a plătit mult mai mult decât valora în realitate. Totuși, este recunoscător pentru că așa a început să învețe mecanică.

Aflat la Campionatul Național de Super Rally, în rolul de concurent, Dani Oțil a vorbit despre prima lui mașină, care a fost departe de bijuteriile pe patru roți pe care le conduce acum. În timp, omul de televiziune a devenit pasionat de motoare și mașini de curse, pe care a și ajuns să le piloteze cu pricepere, dar în trecut a fost păcălit cu ușurință cu prima mașină pe care a achiziționat-o.

Prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a crezut că face cea mai bună investiții, pe vremea când era student, dar s-a trezit că ieșea, de fapt, în pierdere.

„Prima mașină cumpărată cu banii mei a fost o țeapă. Am crezut că îmi iau un ***, care să fie un fel de ***, dacă se strică să-mi iau piese de la miile de *** din Timișoara. În realitate, nu avea nimic de *** în ea și m-a costat foarte mult. Era po coajă de mașină. Ca student oricum ... dar am învățat multe cu mașina aia. În primul rând, mecanică.”, a spus Dani Oțil, la Antena Stars.

Tot la raliu, Dani a mărturisit că nu ar vrea ca fiul său să-i moștenească pasiunea pentru mașini de curse. Motivul ar fi faptul că este o activitate mult prea scumpă, iar el nu-și permită s-o finanțeze.

„Nu (n.r. nu aș vrea să-mi moștenească pasiunea pentru raliuri), pentru că nu am bani pentru asta.”, a declarat el, înainte să înceapă evenimentul automobilistic din Capitală.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest