Dani Oțil, anunț în timpul matinalului de la Antena 1: „Dacă am trecut vii peste ziua de ieri, putem depăși orice!”

 

Cu ce problemă majoră s-a confruntat ediția din această dimineață a emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

 

O pană de curent din zona în care sunt studiourile Antena 1 a dus, invariabil, la probleme tehnice. Totul a început de joi, zi catalogată de Dani Oțil drept „cea mai proastă zi”, care a dus „la cea mai scumpă ediție a Neatza”.

 

„Zi mai proastă decât ziua de ieri e greu să mai întâmpinăm. Nu vă putem da toate detaliile tehnice, dar dacă am trecut vii peste ziua de ieri, eu zic că putem depăși orice”, și-a început anunțul Dani Oțil, în ediția de vineri a matinalului Neatza cu Răzvan și Dani.

 

Rămași fără curent, producătorii și personalul de la tehnic au trebuit să recurgă la o soluție de avarie pentru a putea duce la bun sfârșit ediția din această dimineață a emisiunii. Așa că au adus un generator ce funcționează pe motorină. Astfel, întreagul platou este luminat și aparatura fucționează cu ajutorul unui generator, fapt ce l-a făcut pe Dani să afirme că aceasta este ”cea mai scumpă ediție de Neatza” de la începutul anului.

 

Suntem pe generator de ieri. A căzut curentul în zonă, deci este cea mai scumpă ediție de Neatza de când a început anul. Fiecare minut duce niște litri de motorină, ca dumneavoastră să ne vedeți luminați. Pe la 11 o să mai scădem lumina”, a încheiat, în spirit de glumă, prezentatorul matinalului de la Antena 1.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest