Dani Oțil, apel la 112 după un atac de panică: „Am crezut că mor!”

 

Dani Oțil, apel la 112 după un atac de panică. Celebrul prezentator s-a speriat atât de tare încât a sunat la 112. Acum, în emisiunea de la Antena 1, a rememorat simptomele pe care le-a avut și care l-au făcut să se panicheze și mai rău!

„Eu nu am chemat decât de două ori în viața mea salvarea. O dată pentru că din motive sufletești am crezut că mor. Îmi aduc aminte și de episod. M-am trezit într-un atac de panică. Eram suprantrenat, îmi bătea inima atât de tare în piept că aveam impresia că o să mor”, a spus Dani Oţil.

Când a văzut că se simte rău şi că nu poate vorbi cu nimeni, Dani Oțil a mers acasă la Răzvan Simion, care stătea lângă el, dar acesta se afla în mijlocul unei discuții aprinse cu fosta soție.

„M-am uitat la telefon, am vrut să dau acel mesaj „Băi, mă duc!”, să le spun măcar unde am ascuns galbenii și mi-am dat seama că nu am de la cine să îmi iau rămas bun. M-a apucat panica și mai tare. Am mers la vecinul Răzvan care se certa cu soția pe terasa de alături. Mergeam către colegul Răzvan să îi spun „Băi, mor, să scrii ceva frumos pe cruce!”. A venit doamna de la salvare, mi-a făcut un EKG. Mi-a zis „N-aveți nici pe dracu’, domnul Dani!”,. a mai dezvăluit acesta.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest