Dani Oțil i-a stârnit interesul Ramonei Olaru după ce a învățat două fete să meargă pe bicicletă și au rămas gravine: „Vreau și eu pe bicicletă!”

 

Un dialog savuros, cu tente evidente, a avut loc între prezentatorul și asistenta TV în cadrul matinalului din această dimineață Neatza cu Răzvan și Dani.

 

Dani Oțil a povestit în această dimineață, la emisiunea pe care o moderează împreună cu Răzvan Simion că a învățat două fete să meargă pe bicicletă, iar acestea au rămas după aia gravide. Este vorba chiar de soția sa, Gabriela Prisăcariu, iar cealaltă este Flavia, fosta asistentă a matinalului de la Antena 1.

 

Ramona Olaru a dat dovadă de spontaneitate, a intrat în jocul lui Dani și a spus că vrea și ea să învețe să meargă pe bicicleta asta, afirmație cu subînțeles. „Vreau și eu pe bicicletă”, a exclamat vedeta. Prezentatorul a profitat de ocazie, iar șarada a continuat cu umor, acesta făcându-i o propunere asistentei de la Neatza cu Răzvan și Dani, potrivit căreia este dispus să o învețe să meargă pe două roți.

 

"În ultimii ani am invatat doua fete sa mearga pe bicicletă și ambele au rămas gravide, una dintre ele este Gabriela și una Flavia. (....) Te aștept la mine acasă, că azi noapte de la 3 la 4.... Nu mai zic nimic, lasă-mă Ramona în pace!", a spus Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

 

Cu zâmbetul pe buze, Ramona Olaru a transmis că este dispusă să mai aștepte până când se va întâmpla evenimentul care-i va schimba viața. "Gata, Dani. Mai bine stau în banca mea. Când o vrea Dumnezeu. (...)", a spus Ramona Olaru.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest