Dani Oţil îşi caută amantă. Are liber de la Gabriela: "Oricum e la modă!"

 

Dani Oțil se bucură de o soție frumoasă și devotată, dar mai ales de familia pe care o au împreună, din rodul iubirii lor rezultând micuțul Luca Tiago. Ce-i drept, totul se învârte în jurul copilului, însă cu toate astea prezentatorul TV nu a lăsat glumele și ironiile departe.

În ediția de astăzi de la Neatza cu Răzvan și Dani, din glumă în glumă și dintr-o vorbă în alta, Dani Oțil a dezvăluit că vrea și el să aibă o amantă în viața asta, mai ales că este la modă în acest secol.

Ba mai mult, se pare că această "idee" nu i-a venit pe loc, ci a discutat și cu Gabriela Prisăcariu acest aspect. Spre uimirea tuturor, Gabriela Prisăcariu este de acord, însă nu oricum, ci cu o serie de pretenții la care Dani Oțil nu se opune.

Într-o notă ironică, care a stârnit amuzamentul colegilor de breaslă, cât și a telespectatorilor, prezentatorul TV a mărturisit că atunci când a abordat acest subiect cu Gabriela Prisăcariu, ea i-a spus că amanta trebuie să aibă vârsta de peste 65 de ani.

De asemenea, nu trebuie să aleagă o femeie oarecare care are vârsta de peste 65 de ani, ci trebuie să aibă și o moștenire destul de mare și semnificativă, care după decesul amantei să ajungă pe mâinile ei și ale micuțului Luca Tiago.

"Gata, vreau să îmi fac si eu amantă, sa vad cum e. Oricum e la modă. Am dezlegare de la soție. A zis că dacă are peste 65 de ani și o moștenire considerabilă am drum liber.(...)", a spus Dani Oțil în ediția de azi de la Neatza cu Răzvan și Dani.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest