Dani Oțil nu vrea să-și cocoloșească deloc copilul: „Să-și tăbăcească singur pielea!”

 

În cadrul matinalului din această dimineață, prezentatorul de la Antena 1 a atins un subiect sensibil: moștenirea pe care i-o va lăsa fiului său.

 

De 6 luni, Dani Oțil este tătic și trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui. Întregul său univers, cât și cel al Gabrielei Prisăcariu, se învârte în jurul lui Luca Tiago. Chiar dacă Luca este doar un bebeluș, prezentatorul TV gândește în perspectivă, pe termen lung. Astfel, în cadrul matinalului de joi dimineață, într-o discuție cu prietenul Răzvan Simion, acesta și-a prezentat planul cu privire la moștenirea pe care i-o va lăsa lui Luca Tiago.

 

În acest moment, situația financiară a lui Dani Oțil este una de invidiat pentru mulți, deține un restaurant cunoscut în București și are o carieră fantastică în televiziune. Însă el știe că începuturile nu au fost tocmai ușoare și de aceea susține că vrea ca și copilul său să-și croiască un drum în viață de unul singur. Ca părinte el poate să-i ofere un lucru important: educația. De aceea, susțină că nu are în plan să-i ofere bunuri materiale.

 

„Eu nu o să-i dau nimic lu' ăla micu, m-am și gândit. O să-i zic că vreau să-i las educația și șansa să-și tăbăcească pielea singur, că eu am venit cu două plase și un sac la București”, a spus Dani Oțil.

 

Băiețelul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu va împlini șapte luni în câteva zile. Micuțul este mândria tatălui său, care se implică activ în creșterea lui. Prezentatorul a lipsit în repetate rânduri de la matinal pentru a avea grijă de el, Luca fiind prioritatea numărul 1 pentru părintele său.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest