Dani Oțil, reacţie emoţionantă după ce l-a întâlnit pe Mihai Neșu: „Unele interviuri îți pun nod în gât”

 

Dani Oțil a fost impresionat de Mihai Neșu, după ce l-a intervievat în emisiunea sa „Neatza cu Răzvan și Dani”. Prezentatorul a mărturisit că a fost foarte emoționat în timpul interviului cu fostul jucător de fotbal.

În ediția de miercuri, 13 aprilie, Mihai Neșu a fost invitat la matinalul de la Antena 1, „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde a vorbit despre proiectul său de suflet. Fostul internațional român construiește lângă Oradea, Complexul de Recuperare pentru Copiii cu Dizabilități Neuromotorii „Sfântul Nectarie”. 

„Mihai e aici pentru că… povestea lui, a lui, este știută, dar povestea a ceea ce face el, inspirat de povestea lui, nu este atât de știută. El este în faza în care lucrează la un proiect de suflet și mai are puțin să termine o treabă ce va folosi 50 de ani de acum înainte”, a spus Dani Oțil despre invitatul său.

 Mihai Neșu a vorbit despre proiectul său și își dorește să îl ducă la bun sfârșit. Faptul că materialele de construcții s-au scumpit considerabil în ultimii ani au dat peste cap bugetul pe care îl aveau stabilit. „M-am apucat anul trecut. Pe 2 iunie ne-am apucat să construim proiectul acesta, care va fi un complex de recuperare pentru copiii cu dizabilități neuromotorii în regim caritabil, dar la condiții de lux. Am cheltuit până acum două milioane de euro. La început, în anul 2019, am estimat proiectul la 3,6 milioane de euro, când fierul era 2 lei și lemnul era la jumătate de preț față de acum. Cu calculele făcute anul acesta ne-a ieșit un deficit de 1,8 milioane de euro ca să terminăm proiectul. Mai avem vreo 600.000 de euro în conturi și câteva luni mai putem duce șantierul, dar dacă nu strângem măcar jumătate din diferența de buget…”, a povestit fostul fotbalist.  


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest