Dani Oțil, șocat de factura la curent: „De ieri umblu ca tata prin casă și sting toate luminile!”

 

Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a povestit în cadrul emisiunii de la Antena 1 ce măsuri a luat în cadrul unui consiliu de familie cu micuțul și soția Gabriela, după ce a venit factura la curent.

 

Mai în glumă, mai în serios, Dani Oțil s-a plâns de cheltuielile pe care le are cu utilitățile. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a rămas uluit când a văzut cât i-a venit de plată la energie electric, drept pentru care a ajuns la concluzia că e cazul să facă economii.

 

„Beculețele de afară sunt stinse toate. Am făcut consiliu de familie: am vorbit cu cel mic, am vorbit și cu soția, i-am zis gata cu Netflix, nu facem din noapte zi. I-am mutat și masa de machiaj la lumină, ca să beneficieze de lumina naturală. Nu a venit încă factura la gaze. În orice caz, am luat măsuri de precauție”, a zis Dani Oțil.

 

Ca mulți tineri, și prezentantorul de la Antena 1 a ajuns să calce pe urmele celor mai în vârstă și să stingă luminile prin casă pentru a face astfel economii: „Nu sunt nici bine, nici sănătos, e si vârsta, mă dor toate. Povara o simt cel mai tare în buzunare, ca mi-a venit factura la curent… M-am uitat ieri în extrasul de cont, că se plătește automat, să văd ultimele două facturi. De ieri umblu ca tata prin casă și sting toate luminile. Mai aprind câte o lanternă, seara, să nu zică vecinii ca am murit”.
 

Dani Oțil este afectat de scumpirile din ultima perioadă, iar facturile la curent i-au stricat ziua: „L-am tăiat și pe ăla mic de la diverse lucruri, care i se încălzesc electric. L-am scos și din priză. Cine aprinde atâtea becuri? Că eu tot sting. Mi-am stricat ziua. Dacă vezi factura la curent îți strică ziua. Încă nu au venit gazele. La noi, în camera bebelușului sunt 27 de grade. Copilul nu e în camera bebelușului, dar cică acolo îl schimbăm și să fie cald. O să ziceți că sunt zgârcit, că… Cel mai frig se face în pivniță, unde se duce pisica. Am vorbit și cu pisica”.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest