Daniel Onoriu, prima reacţie după gestul revoltător pe care l-a făcut la un eveniment: ”Sunt extrem de stresat”

 

Daniel Onoriu și-a cerut scuze public pe toate rețelele de socializare pentru gestul la care a recurs în fața tuturor, spunând că nu se mândrește deloc cu ceea ce a făcut. În exclusivitate la Antena Stars, pilotul a vorbit despre acest incident.

Daniel Onoriu a explicat că organizatorul evenimentului l-a trimis pe un copil să îi ofere o diplomă de participare, la fel ca celorlalți concurenți, lucru care l-a deranjat teribil, așa că și-a ieșit din minți.

De asemenea, pilotul a recunoscut că starea lui de sănătate nu este cea mai bună în ultima perioadă, așa cum se știe deja, că urmează un tratament medicamentos și că este foarte stresat. Încă o dată, Daniel Onoriu și-a cerut iertare organizatorului.

La scurt timp după acest incident, Daniel Onoriu a fost pus la zid de către internauți.

”Sunt extrem de slăbit, mi-a dat și niște pastile și vă dați seama, sunt extrem de stresat și muncesc toată ziua, mă trezesc de la 4 dimineața, mă ia somnul la 1 și muncesc 20 și ceva de ore pe zi. La sfârșitul evenimentului, organizatorul a trimis un copil să-mi dea o diplomă și am considerat că nu merit doar o diplomă, așa cum le-a acordat tuturor, aș fi meritat și eu un simplu ”Mulțumesc”, a povestit Daniel Onoriu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest