Daniel Onoriu se teme pentru viața lui: ”Dacă mi se întâmplă ceva știe toată România!”

 

Pilotul de raliuri a ajuns să nu mai aibă curajul de a dormi în propria casă. Ce decizie radicală a luat acesta.

 

Daniel Onoriu a avut recent o postare pe rețelele de socializare, în care s-a filmat dormind pe o canapea. El a precizat că nu mai are curaj să doarmă la el acasă, drept urmare o face la prieteni, fiind amenințat, potrivit propriilor spuse.

„De ceva vreme dorm la prietenii mei pentru ca sunt amenințat!!! Judecătoria are plângerea mea în birou asa ca dacă mi se întâmpla ceva știe toată România de la cine mi se trage....”, a scris Daniel Onoriu pe platforma de socializare TikTok.

 

Cu ceva timp în urmă, la Xtra Night Show, sportivul a susținut că nu a bătut-o pe Isabela Onoriu. „Pe mine mă dă în judecată și pentru că respir aer. Sunt chemat aici la judecătorie cred că o dată la două săptămâni. Niciodată în viața mea (n.r. nu ar fi bătut-o pe Isabela Onoriu). Am mai înjurat-o din când în când. (...) Am citit și eu dimineață (n.r. că Isabela Onoriu a avut nevoie de îngrijiri medicale) și sunt falsuri, pentru că ea până acum mi-a cerut de trei ori foarte mulți bani. Adică atunci când eram arestat la arestul central mi-a cerut o casă de 120.000 de euro. Cum adică împreună? Casa aceea a fost făcută pe banii mei și numai ai mei. Mi-a cerut o casă de 120.000 de euro ca să ne împăcăm”, a măturisit Daniel Onoriu, pentru Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest