Dansatoarea de pe TikTok a răspuns acuzațiilor părinților că ar fi ținută ostatică de un cult!

 

Miranda Derrick, dansatoarea de pe TikTok prezentată în cel mai vizionat serial documentar de pe Netflix, Dansând pentru Diavol: Cultul TikTok 7M, a răspuns în sfârșit acuzațiilor că este implicată într-un cult condus de Robert Shinn, proprietarul agenției de management artistic 7M Films și al Bisericii Shekinah.

Derrick, cunoscută și sub numele de fată Miranda Wilking, este o dansatoare și influențatoare semnată cu 7M Films, unde realizează videoclipuri. Familia ei, inclusiv sora ei Melanie (cu care crea anterior conținut de dans), a declarat în documentarul Dancing for the Devil de pe Netflix că Miranda este prinsă într-un mediu asemănător unei spălări de creier, condus de Shinn.

Familia Wilking a susținut că Miranda a început să se distanțeze de ei după ce l-a întâlnit pe actualul ei soț, James Derrick, și după ce a semnat cu 7M Films din Los Angeles, o agenție de management artistic deținută de Shinn, un pastor la Biserica Shekinah. În martie 2022, 7M Films a lansat o declarație în care își afirmă independența față de Shekinah, dar membrii ambelor organizații l-au acuzat pe Shinn de comportament controlator, conform Netflix.

Îngrijorările familiei Wilking au fost făcute publice când au împărtășit un videoclip pe Instagram în februarie 2022, speculând că 7M este un cult și că Miranda este manipulată. Noul documentar de pe Netflix include, de asemenea, interviuri cu dansatori care au părăsit 7M Films și care acum caută dreptate împotriva lui Shinn, inclusiv Kevin "Konkrete" Davis, Kailea Gray și Kylie Douglas.

Aproape o săptămână după debutul documentarului, Derrick a lansat un videoclip și o declarație scrisă contestând afirmațiile familiei sale. Vedeta de pe TikTok a mărturisit că nu este ținută ostatică, că își iubește familia necondiționat și că are o relație bună cu toți memebrii, doar că are mare nevoie să fie înțeleasă și să fie lăsată singură o perioadă de timp, deoarece își dorește să-și adune gândurile.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest