Daria Radionova, prima reacție după ce a fost criticată că este rusoaică: „Din păcate, nu pot face nimic ca războiul să se încheie!”

 

Fosta iubită a lui Alex Bodi s-a săturat de cei care o critică în contextul invaziei Rusiei în Ucraina din cauza originilor sale.

 

Cum Rusia bombardează Ucraina, la fel și Daria Radionova este bombardată de internauți cu mesaje răutăcioase din cauza originilor sale. După o săptămână în care a stat și a înghițit cuvintele răutăcioase ale haterilor, diva a considerat că a sosit momentul să-și exprime punctul de vedere vis-à-vis de acestea.

 

Vedeta a mărturisit că, în ciuda originilor sale, este de cealaltă parte a baricadei și este, la fel ca întreaga planetă, îngrijorată și îngrozită de ceea ce se întâmplă în Ucraina. În ciuda acestui fapt, urmăritorii săi se pare că nu au înțeles că susține Ucraina și nu Rusia, astfel că nu sunt deloc puține mesajele răutăcioase pe care le-a primit, cât și criticile în care este acuzată și jignită pentru țara ei natală, Rusia.

 

"Chiar dacă nu postez multe despre război, asta nu înseamnă că nu-mi pasă. imi pasa mult. Evident că sunt cu adevărat șocat de situația actuală 😣💔
Nu mă așteptam să se întâmple așa ceva în secolul 21... În prezent sunt atât de mulți refugiați la granițele moldovenești, familii cu copii, câini și pisici…toți au nevoie de sprijin și ajutor. Și... îi ajut în tăcere, cât pot, fără să-l postez pe rețelele de socializare", a postat Daria Radionova pe Instagram.

 

 

Diva, nu doar că a primit numeroase jigniri de șapte zile încoace, ci chiar a fost și amenințată de către hateri, însă rusoaica nu i-a băgat deloc în seamă, ba chiar le-a transmis un mesaj dur prin care le explică care este părerea ei despre război, de fapt.

 

"Cu toate acestea, primesc o mulțime de mesaje negative de la oameni... spunând multe lucruri rele și negative în felul meu. Pentru ce? Si ce am facut pentru ca acest razboi sa se intample??? 🤦🏼‍♀ Nu sunt responsabil pentru deciziile guvernului 🤷‍♀ și, din păcate, nu pot face nimic pentru ca războiul să se încheie. Chiar nu înțeleg de ce unii oameni (care au atât de mult timp liber) îl petrec jignindu-i pe alții online? Încercați să folosiți acest timp liber pentru a face ceva bun. Ajută-i tu pe cei care au nevoie…fă ceva bun în loc să fii gelos, invidios și să răspândești ură”, a mai scris Daria Radionova pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest