De ce a decis Carmen de la Sălciua să renunțe la TikTok și ce planuri are pentru viitor

 

Artista de top își reorganizează viața virtuală și își concentrează atenția asupra lucrurilor care contează cu adevărat.

 

 

Carmen de la Sălciua este o personalitate publică apreciată de milioane de oameni, însă viața din mediul online a început să-i afecteze existența reală. În ultima perioadă, artista a început să se simtă copleșită de cantitatea de timp petrecută pe TikTok, care nu îi aduce niciun beneficiu și îi distruge calitatea vieții.

Carmen a făcut cunoscută decizia sa de a renunța la TikTok printr-o postare pe Instagram, în care le-a mulțumit fanilor săi și le-a explicat că va rămâne activă pe celelalte rețele de socializare. Ea a spus că își va organiza viața virtuală diferit, pentru a se bucura mai mult de realitate și a face lucruri frumoase pentru ea însăși.

Artista a devenit mai apropiată de Dumnezeu și a făcut mai multe schimbări în viața sa, iar viața din mediul online nu mai este compatibilă cu noile ei valori. Carmen de la Sălciua a fost mereu sinceră și deschisă cu fanii săi, însă de multe ori a fost criticată pentru opiniile și ideile sale diferite de cele ale majorității.

”Am luat decizia de a-mi organiza diferit și viața virtuală! Și poate să mă bucur mai mult de realitate și să fac lucruri frumoase pentru mine! Nu mă veți mai putea găsi pe TikTok de acum înainte! Tot ce mai puteți vedea acolo sunt probabil câteva fanpage-uri. În ultima perioadă petreceam mult timp aici! Fără niciun folos. Mulțumesc comunității mele. Ne vedem pe celelalte rețele de socializare”, a scris Carmen de la Sălciua la InstaStory


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest