De ce a ratat Elena Matei petrecerea de Revelion: „Cuvintele nu-și mai au rostul!”

 

Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite a decis să petreacă noaptea dintre ani total diferit decât a făcut-o până acum.

 

În anii precedenți, Elena Matei, fosta cuncurentă de la Chefi la cuțite, cel mai tare show culinar din România, se distra teribil de Revelion, participând la petreceri exclusiviste. De această dată, la trecerea în 2022, vedeta a ales să își petreacă altfel noaptea.

 

Elena Matei se bucură de o mare comunitate pe rețelele de socializare, asta imediat după ce a participat la cel mai tare show culinar, și anume Chefi la Cuțite. De atunci, blondina este foarte activă și vorbește orice cu fanii, astfel că aceștia i-au simțit imediat lipsa în primele zile ale anului 2022. Curioși din fire, aceștia au asaltat-o cu mesaje, iar astăzi, Elena Matei a povestit cum și-a petrecut trecerea dintre ani.

 

Chiar dacă toată lumea se aștepta ca ea să petreacă alături de grupul ei de prieteni, blondina a ales să se bucure de liniște și de câteva clipe romantice și prețioase alături de soțul ei. Cu o masă bogată, lumânari aprinse și un cadru foarte intim, cei doi au profitat unul de compania altuia. "Așa ne-am petrecut Revelionul. Doar noi doi. Cuvintele nu își mai au rostul", a scris Elena Matei.

 

Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite este implicată într-o relație de iubire de ceva vreme. Ea a spus că își dorește să fie o mamă tânără, dar consideră că totul se face atunci când ambii parteneri simt să treacă relația la un alt nivel, astfel că momentan nu au aceste planuri în cap și vor să se cunoască mai bine.

 

„Ne iubim mult, deși este o diferență de 7 ani. Eu am 23 și el 30. Nu ne gândim încă la nuntă, deși mi-ar plăcea să fiu o mamă tânără. Touși, aceste lucuri vin când amândoi simțim asta. Momentan nu se pune problema, nu am discutat despre asta, dar viitorul este imprevizibil. Avem o relație de doar un an, însă pare că ne știm de o viață. Ne înțelegem foarte bine și împărțim cam aceleași pasiuni.", a mărturisit Elena Matei cu mai mult timp în urmă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest