De ce a refuzat Flavia Mihășan să bage copilul în cristelniță!

 

Fosta asistentă de la Neața și-a botezat al doilea copil într-un mod un pic diferit. Flavia Mihășan a explicat la Antena Stars de ce nu a respectat canoanele Bisericii Ortodoxe.

 

Cel de-al doilea copil al Flaviei Mihășan a fost botezat recent, iar mai multe filmulețe cu evenimentul au circulat pe rețelele de socializare. Mai mulți internauți au sesizat faptul că băiețelul nu a fost scăldat în cristelniță, așa cum se întâmplă în tradiția ortodoxă.

 

Flavia Mihășan a lămurit la Antena Stars care a fost motivul pentru care a decis să nu respecte aceste canoane. Unul bine argumentat. Fosta asistentă TV a explicat faptul că ea este catolică și în religia din care face parte nu se procedează asemănător ca la slujba de creștinare din religia Ortodoxă, respectiv copiii nu sunt băgați în cristelniță, ci doar li se udă foarte puțin capul.

 

„Eu sunt catolică și l-am botezat la Catedrala Sfântul Iosif, așa cum l-am botezat și pe Carol. Slujba a fost foarte emoționantă, dar la catolici nu se bagă copilul în cristelniță, pur și simplu i se dă cu niște apă pe căpuț. Deci nu a fost nevoie să fie dezbrăcat și să băgat în cădiță.”, a declarat Flavia Mihășan la Antena Stars.

 

Totodată, Flavia a povestit și despre slujbele de creștinare ale catolicilor, acolo unde este obligatoriu să existe un cor să cânte. De asemena, ea a precizat că în general aceste slujbe sunt pe cât se poate de emoționante, dar și frumoase în același timp. „A fost foarte emoționant. Am avut cvartet care a cântat, am avut cor. La noi la catolici slujbele acestea de botez se fac foarte frumoase și emoționante.”, a mai adăugat Flavia Mihășan la Antena Stars.

 

Flavia Mihășan este mamă a doi copii de vârste fragede și a dezvăluit la Antena Stars cum I s-a schimbat viața de când a apărut și mezinul familiei. Ea a spus ce sacrificii a făcut pentru a-și dedica viața celor doi micuți, care, în mod firesc, ocupă acum cel mai important loc în viața sa: „Este o altă etapă a vieții. E ”bebelușală”. Știu că o să se termine curând și o să-mi fie dor, dar dacă mă întrebi acum, este o renunțare la tine, dar cu foarte multe beneficii în timp.  Am renunțat la tot, pentru moment, dar e o chestie asumată, e o chestie pe care ne-am dorit-o amândoi. de asta nu am făcut copii foarte tânără, pentru că nu aș fi putut să renunț”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest