De ce a renunţat Adi de la Vâlcea la evenimente. Are legătură cu familia lui

 

Adi de la Vâlcea le-a făcut o surpriză celor care îi ascultă muzica și îl iubesc și a postat un videoclip cu el pe platforma TikTok, acolo unde le-a povestit fanilor ce se mai întâmplă în viața lui în ultima vreme.

Adi de la Vâlcea apare din ce în ce mai rar la televizor, dar și pe rețelele de socializare. Mulți fani s-au îngrijorat și și-au pus semne de întrebare, însă manelistul a revenit acum cu răspunsul mult așteptat.

Celebrul artist a mărturisit că a refuzat foarte multe evenimente și petreceri private în ultima perioadă, deoarece a dorit să se relaxeze și să petreacă cât mai mult timp alături de familia sa. Manelistul a mai adăugat că nu aleargă după bani.

De asemenea, Adi de la Vâlcea le-a mai spus internauților că a refuzat o săptămână întreagă de evenimente și concerte, care i-ar fi adus în buzunar peste 20 de mii de euro, doar pentru a fi fericit lângă familia lui.

Mai mult, Adi de la Vâlcea este de părere că sănătatea lui este mai presus de orice și că, dacă n-ar profita acum de momente de neuitat, alături de cei dragi, trecerea timpului l-ar putea afecta.

Adi de la Vâlcea a plecat, așadar, în cel mai scump concediu din viața lui, împreună cu familia, pe litoralul românesc.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest