De ce a renunțat Ioana Ginghină la machiaj: „Sănătatea este tot ce contează”

 

Actrița în vârstă de 45 de ani a recurs la o măsură radicală în urma inflamațiilor misterioase cu care s-a confruntat.

 

Ioana Ginghină are o mare comunitate de fani pe care îi ține la curent mereu cu ceea ce se întâmplă în viața ei. Ultimele vești pe care acestea le-au primit din partea actriței nu au fost din cele mai bune: aceasta s-a văzut nevoită să renunțe la machiaj și nu pentru o zi sau două, ci pentru o lună! Ea le-a povestit prietenilro virtuali cu ce problemel se confruntă și de ce, din cauza acestora, a recurs la o măsură atât de radicală.

 

„Din cauza problemelor cu alergiile misterioase trebuie să evit machiajul o lunã de zile. Așa că tot ce am purtat în această duminică de Advent este un ruj roșu și multă liniște în suflet. Până la urmă sănătatea este tot ceea ce contează”, a povestit Ioana Ginghină, pe Instagram.

 

Problemele au început să apară pentru vedetă imediat după ce s-a întors dintr-o vacanță în care a fost cu Cristi Pitulice și fata ei, Ruxi. Imediat după ce a venit din concediul bine meritat, Ioana Ginghină le-a transmis fanilor din mediul virtual: „M-am trezit într-o dimineață cu o foarte mare alergie la ochi, respectiv acum două zile...Încă am pleoapele inflamate, deși am luat un antialergic. După un tratament dat la telefon de doctor, arăt așa, dar încă nu sunt bine. Mă ustură foarte tare pleoapele”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest