De ce ai nevoie de styling și cum să-ți găsești produsul ideal?

 

Styling - un produs cosmetic care ajută la crearea unui stil individual, la calmarea părului neascultător, la prelungirea duratei aranjării, la adăugarea volumului sau invers, la îndepărtarea acestuia, dacă este necesar. Atunci când alegeți un remediu, trebuie să luați în considerare câțiva parametri: 

- rezultatul dorit; 

- tipul de păr; 

- compoziția produsului.

 

Cel mai bine este să acordați preferință produselor care conțin un maxim de ingrediente utile și naturale în compoziție. Ingredientele multor produse de calitate sunt extracte de plante, uleiuri hrănitoare și alte ingrediente de îngrijire. Sunt necesare, deoarece rășinile care fixează forma sunt capabile să usuce structura părului, iar componentele de îngrijire și de protecție împiedică acest lucru.

Rețineți că puteți utiliza mai multe produse atunci când creați un look. Principalul lucru este să abordați cu înțelepciune alegerea produsului, să aplicați nu mai mult decât cantitatea prescrisă, pentru a nu îngreuna coafura și pentru a nu crea efectul de păr murdar.  Așa, de exemplu, mousse-ul pentru coafat va menține în mod ideal forma și volumul dorit, dar dacă îl aplici în cantități mari, vei obține un rezultat prea mat, iar senzațiile de pe cap vor fi de parcă ai uitat să te speli pe păr. 

Dacă ți-ai făcut părul cu bigudiuri, pentru ca buclele să-și mențină forma trebuie aplicat lacul de păr. Dar o cantitate prea mare va face firele să arate inestetic.

De aceea înainte de toate trebuie să vă determinați cu rezultatul dorit. 

Dacă ai părul subțire care nu păstrează volumul, oferă preferință spray-urilor ușoare sau spumelor; 

O structură perfect texturată și ușor rigidă va putea fi realizată datorită unui spray cu sare de mare; 

Dacă folosești mult și des placa de păr, nu te poți lipsi de protecție termică pentru a preveni deshidratarea structurii părului; 

Gelul va ajuta la realizarea unei coafuri perfect lucioase sau la crearea efectului de păr umed; 

Pasta de păr poate adăuga textură părului scurt; 

Uleiul cosmetic va ajuta la adăugarea de strălucire și netezime; 

Lacul va fixa în siguranță și va menține coafura pentru o lungă perioadă de timp; 

Pentru a prelungi durata de viață a aranjării și a adăuga volum, șamponul uscat va fi potrivit. 

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest