De ce Alex Velea nu vrea să meargă la război, in cazul în care Rusia atacă România: "Pentru ce am lupta? Pentru ce am muri?"

 

Alex Velea a făcut recent o serie de declarații, pe fondul războiului. Dacă mai multe persoane publice s-au arătat a fi dispuse să lupte pentru apărarea patriei, în cazul izbucnirii unui conflict, partenerul Antoniei se arată destul de înverșunat asupra acestei decizii, spunând faptul că la el nu ar face așa ceva. Artistul spune că nu are de ce să moară pentru țară, deoarece aceasta nu îi oferă nimic în schimb.

"Eu urăsc violența, urăsc războaiele. Pentru ce am lupta? Pentru ce am muri? Pentru patrie? Ce îți oferă patria ție? Nu aș vrea să mă duc la război, să fiu nevoit să mă duc la război. Sunt războaie făcute de bătrâni, în care mor tinerii", a declarat Alex Velea în podcastul lui Radu Țibulcă, potrivit elle.

Chiar dacă pare o persoană fără frici, de netemut, Alex Velea a dezvăluit faptul că are totuși o teamă, care îi dă bătăi de cap, de fiecare dată când se scrie ceva urât de el în presă.

"Cea mai mare teamă a mea a fost emoția părinților mei, ce simt, le stă inima dacă aud ceva rău de mine. Când am intrat într-un conflict, mă gândesc mereu la mama și la tata. Și dacă le spun că "Mâine la 5 mă înjură cineva", dar la 5 și 5 minute mă întreabă "de ce te-a înjurat mamă respectivul". Le zic păi ți-am zis de ce, nu te mai uita.",  a mai spus artistul în podcast.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest