De ce Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu nu au copil! „L-am fi devorat!”

 

Alexandra Velniciuc este într-o relație cu Șerban Puiu de peste 20 de ani, dar în viața lor nu a apărut un urmaș. Cei doi au explicat care sunt motivele.

 

La data de 1 septembrie, Alexandra Velniciuc împlinește 42 de ani. Actrița trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Șerban Puiu, însă în viața acestora rodul iubirii lor, adică un copil, nu a apărut. În cadrul unei emisiuni online cei doi au explicat care sunt motivele pentru care nu au avut copil și nici nu preconizează că vor avea. Acestea țin de caracterul lor și nu au legătură cu eventuale probleme de sănătate.

 

Chestionată în privința acestui aspect, Alexandra Velniciuc a spus: „Eu mă felicit că nu suntem părinți! Nu sufăr, mai ales în lumea în care trăim. A fost o opțiune de viață până la urmă. Dacă aș sta să fac o anamneză a mea și a copilăriei mele, motivul pentru care nu am copil acum este pentru că mi-a fost permanent frică să nu crească așa cum am crescut eu, neînsemnând că am avut o copilărie grea. Nu avea cine să îl crească, iar eu bonă nu accept”.

 

Partenerul ei consideră că exigența exacerbată a amândurora și-ar fi pus amprenta asupra dezvoltării potențialului copil. Însă, Șerban Puiu a recunoscut că regretă deja că nu au adus pe lume un bebe:  ‘’Ea mi-a protejat și un fel de egoism al meu. Și eu și ea, deși niciunul nu recunoaște, suntem extrem de critici. Imaginează-ți un copil cu doi părinți așa, l-am fi devorat. Exigențele noastre ar fi fost atât de mari, încât nu știu dacă copilul ar fi făcut față. Ne-am fi dat, oricum, seama că suntem niște idioți. Ce știu azi e că îmi pare rău nu că nu am eu un copil, ci că nu are ea. Ea și-ar fi dorit și o văd clar că ar fi fost o mamă extraordinară. Eu sunt mai egoist, dar ea l-ar fi crescut și singură. Nu e bine că nu avem copii, e o eroare și a mea și nu e bine ce am făcut. Vom regreta, dar o facem deja”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest