De ce au divorţat Steliano Filip și Bianca Marina. Fosta soție a fotbalistului a spus adevărul

 

Într-un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, Bianca Marina a dat detalii despre relația ei cu Steliano Filip după divorț, despre încercarea lor de a-și salva căsnicia, dar a dezvăluit și adevărata cauză a rupturiii dintre ei. Până acum, bruneta spunea doar că nu s-au înțeles și nu reușeau să rezolve problema, dar acum a recunoscut că nepotrivirea lor a avut un substrat religios.

Fotbalistul s-a convertit la penticostalism, iar Bianca Marina susține că simțea presiune din partea lui să-l urmeze, dar a fost ceva ce ea nu a putut face, chiar dacă a încercat.

„Nu m-am regăsit, în primul rând, cu religia. Asta a fost cam prima piedică între noi. Am încercat, dar nu, sunt ok așa cum sunt, ortodoxă. A încercat să mă convertească și am încercat și eu să merg în direcția asta, dar .... Nu spun că este un lucru rău, încurajez oamenii care pot face asta să o facă, doar că eu nu m-am regăsit. (...) Îl simțeam că și-ar fi dorit să mă duc pe drumul lui.”, a mărturisit Bianca Marina, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest