De ce au refuzat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru un șofer care oprise să-i ia la autostop: „Și apare duba…”

 

Premieră la America Express: chef Scărlătescu și Doina Teodoru sunt primii concurenți care refuză să fie luați la autostop.

 

La show-ul America Express este cunoscut faptul că participanții așteaptă ore bune ca să fie luați la autostop pentru a continua drumul și a îndeplini sarcinile din emisiune. Așa că atunci când o mașină oprește, orice concurent este în culmea fericirii. Nu a fost cazul lui Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, care au refuzat un șofer care oprise să-i ia în mașină.

 

Aflați în Mexic, una dintre cele mai periculoase țări din lume, cei doi participanți la America Express au spus „pas” unui șofer, considerând că acesta arată destul de dubios. Șoferul care a oprit nu le inspira deloc încredere celor doi, motiv pentru care nu s-au urcat în mașina lui.

 

”Mamă, și apare duba. Uită-te, puțin, la ei. Unde să ne duci, mă, 20 de minute? Nu mă urc la ăștia în mașină nici dacă...Doamne Dumnezeule. Ne va lăsa în câmp. Ăsta te lasă în bucăți. Caterincă, ia să vedem, de aici îți lua dantura, îți mai punea un dinte”, a spus Cătălin Scărlătescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest