De ce boală suferă, de fapt, Lucian Viziru. El a fost suspectat de infarct

 

lucian Viziru a fost internat în spital, la finele lunii decembrie, sub suspiciunea de infarct. După mai multe analize amănunțite, acesta a primit în cele din urmă un diagnostic din partea medicilor. Iată ce boală are, de fapt, Lucian Viziru.

Lucian Viziru (45) și-a întristat fanii chiar de la începutul anului, actorul anunțând pe canalul său de YouTube că este internat în spital de patru zile, fiind suspect de infarct. Vizibil afectat, acesta a povestit că a petrecut Revelionul pe patul de spital, unde medicii l-au ținut sub supraveghere. Acum, artistul a mărturisit ce diagnostic a primit, de fapt, din partea medicilor.

Durerile din capul pieptului, care coborau pe brațul stâng, l-au trimis pe Lucian Viziru de urgență la spital, unde a fost suspectat de infarct. Actorul și-a petrecut Anul Nou în spital, unde a traversat momente grele, mărturisind că s-a confruntat cu atacurile de panică. În cele din urmă, după analize amănunțite, acesta a primit diagnosticul din partea medicilor. Iată de ce afecțiune suferă!

„În urma ultimului RMN pe care l-am făcut la inimă a reieșit că eu aș fi avut la un moment dat, nu știm exact când, o miocardită. Ce este această miocardită? Este o afecțiune de care poate suferi oricine. De afecțiunea asta pot suferi copiii, oamenii mai tineri, dar, în special, bărbații, tineri, cu vârsta cuprinsă între 20 și 40 de ani și sportivii – a explicat Lucian Viziru”, într-un material video, postat pe canalul său de YouTube.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest