De ce boală suferă Jada Pinkett Smith, soția lui Will Smith. Motivul pentru care a rămas cheală

 

De ce boală suferă Jada Pinkett Smith, soția lui Will Smith. Câștigătorul premiului Oscar 2022 pentru cel mai bun actor este pe prima pagină a tabloidelor, după ce l-a lovit pe Chris Rock. Will Smith a răbufnit, după ce comediantul a făcut o glumă deplasată la adresa soției sale, referitoare la faptul că este tunsă zero. Iată motivul pentru care Jada Pinkett a pierdut tot părul.

De ce boală suferă Jada Pinkett Smith, soția lui Will Smith. Jada Pinkett Smith se confruntă cu o boală autoimună rară, în urma căreia și-a pierdut tot părul. Pe contul său de socializare, soția lui Will Smith povestea că, într-o zi, la duș, s-a trezit că avea în mână suvițe întregi de păr.

Situația s-a complicat din ce în ce mai tare, iar acum vedeta internațională recurge la turbane, pentru a ascunde efectele bolii de care suferă.

„M-am confruntat cu probleme de cădere a părului. A fost groaznic când a început. Într-o zi, la duş, m-am trezit că aveam în mână şuviţe întregi de păr. A fost unul dintre acele momente ale vieţii mele în care m-am cutremurat de panică.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest