De ce Carmen Şerban nu a avut copii: „Viața nu a fost atât de generoasă cu mine”

 

De ce nu are copii Carmen Şerban? Ajunsă la vârsta de 51 de ani, vedeta nu a devenit încă mamă și nu se vede prea curând în această ipostază. De asemenea, aceasta a dezvăluit și care este motivul pentru care nu a ajuns în fața altarului cu niciunul dintre partenerii ei.

„Eu nu am copii, dacă aș fi avut copii m-aș fi lăudat în gura mare, nu e nimic de ascuns. Viața nu a fost atât de generoasă cu mine pe aceste planuri. Nu m-aș fi văzut sincer în viața de mamă, chiar dacă îmi plac mult copiii, iar ei trag la mine la toate spectacolele. Vin părinții și îmi spun că copiii lor nu merg la nimeni, dar plâng că vor să stea cu mine.

E foarte plăcută senzația asta, însă eu am pus accent foarte tare pe carieră, am văzut foarte multe situații în relațiile colegilor că nu mergeau cum trebuie, mereu erau certuri, scandaluri și am zis că decât să vin continuu la televizor să spun „M-am măritat”, „Am divorțat” și tot așa, nu sunt genul să-mi expun partenerul. Când l-am expus s-au trezit fostele că e mai frumos decât l-au lăsat și s-au zbătut să-l ia înapoi.

Am citit în presă că s-a scris că aș avea un copil, e nepoțica mea, nu e fetița mea. Au fost destule circuri în familie, pentru că cumnata mea credea că eu spun lucrurile astea, dar erau inventate de presă, copiii ei sunt copiii ei și ai fratelui meu. Nepoatei mele i-am donat sânge la naștere pentru că a avut nevoie de o transfuzie totală. N-am zis niciodată că sunt mama lor și nu-mi doresc.”, a spus Carmen Șerban.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest