De ce Dan Bittman a ajuns să nu mai vorbească cu Liliana Ştefan, fosta soţie: "A închis orice canal de comunicare cu mine!"

 

Dan Bittman este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Acesta nu doar că are un talent impresionant, cu ajutorul căruia și-a construit o carieră impresionantă, ci și trei copii care îi aduc zilnic motive de fericire. Aceștia au apărut pe lume în urma relației acestuia cu Liliana Ștefan. Chiar dacă au petrecut 25 de ani împreună, cântărețul a decis să pună punct relației. Iată de ce se simte vinovat!

Acesta a vorbit deschid despre relația actuală dintre el și mama copiilor săi. Se pare că artistul are un mare regret în ceea ce privește interacțiunea cu Liliana!

Dan Bittman a declarat în cadrul podcastului „Fără Filtre' că relația dintre el și fosta sa parteneră de viață, Liliana Ștefan, este una destul de problematică. În urma despărțirii, femeia a pus punct la orice fel de comunicare cu artistul. Acesta susține că bruneta are toate motivele să o facă, însă regretă că interacțiunea cu fiii săi este afectată.

„Din păcate, nu sunt bine cu Liliana, în sensul că ea a închis toate căile de comunicare. Eu o înțeleg, are toate motivele să o facă, voiam doar să rămân într-o relație mai bună decât sunt acum cu ea, pentru copii.', a spus el la podcast.

Cântărețul i-a lăsat Lilianei întreaga avere, după despărțire. Acesta a subliniat că nu își dorește ca fosta sa parteneră de viață să se confrunte cu probleme financiare. Dan Bittman a subliniat și că singurul lucru care îl deranjează în acest moment este că nu mai are aceeași comunicare cu băieții lui.

„Asta-i tot! Ni-i împărțim, vin vreo trei zile la mine, restul la ea. I-am lăsat ei toate casele ca să nu aibă nicio problemă materială. Eu sunt bine, nu am nicio problemă! Însă, îmi pare rău pentru copii, pentru că avem un sistem de comunicare mai dificil. Asta-i singura chestie care mă deranjează! Sper să-i treacă, pentru că eu nu țin supărarea! Nu spun că ea mi-a făcut rău, mi-a făcut chiar foarte bine!', a continuat el.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest