De ce Laura Cosoi îşi botează toate fetiţele la acelaşi preot

 

Laura Cosoi este extrem de recunoscătoare divinității pentru cele trei fetițe pe care la are. Vedeta și Cosmin Curticăpean, soțul ei, sunt în culmea fericirii de când a venit pe lume și Lara, a treia fetiță a lor care a întregit familia.

La aproape două săptămâni de când a venit pe lume Lara, Laura Cosoi a făcut primele declarații despre botezul micuței. Vedeta a stabilit deja cum va fi botezul celei mici, dar și cine vor fi nașii fetiței - niște prieteni de familie, care i-au cununat pe ei, dar care le-au și botezat și pe celelalte două fetițe.

“Botezul o să îl facem în Maramureș, cu siguranță. Vrem să fie aceeași biserică, același preot. Ne-am gândit să păstrăm tradiția pentru ele, în primul rând, să nu se facă diferențe, să aibă aceeași poveste. Așa s-a făcut și la noi în familie, la aceeași biserică și același preot, s-a păstrat cumva. Să nu se facă diferența între copii, că unul este botezat undeva și celălalt în altă parte. Copiii sunt atenți la detalii, vor să știe aceste lucruri”., a spus Laura Cosoi pentru ego.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest