De ce Lidia Buble și-a șters toate pozele de pe Instagram. Gestul ei a îngrijorat fanii

 

Lidia Buble și-a îngrijorat fanii după ce și-a șters toate pozele de pe contul său de Instagram, iar la profil a pus o poză neagră. PR-ul vedetei a explicat motivul ce se ascunde în spatele acestui gest făcut de artistă, anunță playtech.ro.

Toate fotografiile Lidiei Buble au fost șterse de pe contul său de Instagram, iar la profil a fost postat o simplă fotografie neagră. De asemenea, pe pagina de Facebook a artistei a fost încărcată o fotografie neagră, iar fanii s-au îngrijorat și i-au transmis mesaje de condoleanțe vedetei, crezând că cineva apropiat ei s-a stins din viață. Până acum, Lidia Buble nu a făcut nicio declarație despre gestul său, însă PR-ul vedetei a anunțat că aceasta a luat o pauză de la social media, informează playtech.ro. Decizia cântăreței a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că ea era foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășea orice cu cei care o admirau. Lidia Buble a dispărut complet din mediul online și nu se știe cât va dura această hotărâre pe care a luat-o.

Pe contul de Instagram, Lidia Buble este urmărită de 1,4 milioane de persoane, iar pe Facebook – de peste 720.000. Ultima postare a vedetei pe pagina de Facebook a fost în urmă cu două zile, mai exact pe 21 februarie. Ea a postat un video în care apar scurte momente din melodiile pe care le-a lansat de-a lungul timpului. „Vă mulțumesc!”, a scris Lidia Buble la descrierea filmulețului. 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest