De ce Liviu Vârciu se împrumută la bănci pentru fata lui. Anunţul făcut de prezentator

 

În cadrul unui interviu oferit pentru Xtra Night Show, Liviu Vârciu a precizat că abia terminase creditele, dar acum trebuie să facă altul. Carmina va trebui să se mute, așa că Liviu Vârciu vrea să-i ia un apartament, dar și o mașină, deoarece a obținut și permisul de conducere.

“Copii mari, cheltuiala mare. Trebuie sa-i iau apartament lui fii-mea în București pentru ca s-a mutat la facultate aici. Bineînțeles, trebuie sa-i iau mașina și uite așa terminasem și eu cu creditele pe care le-am făcut, dar acum trebuie sa fac altele pentru ca trebuie să-i iau apartament (...) Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca am reușit sa o mut pe mama, i-am făcut o căsuța mult visata lângă București, în Ilfov”, a declarat Liviu Varciu la Antena Stars.

Liviu Vârciu și-a construit o casă de sute de mii de euro în care s-a mutat alături de partenera sa și de cei doi copii pe care îi au împreună. Prezentatorul TV și-a dorit foarte mult să aibă o locuință mare și amenajată așa cum și-a imaginat dintotdeauna.

Chiar dacă a trebuit să scoată din buzunar sume uriașe, el e fericit că și-a văzut visul cu ochii și se poate întoarce acasă mereu extrem de fericit, căci arată așa cum a vrut. Locuința are mai multe camere, dar chiar și un cinema unde prezentatorul TV se poate uita la filme alături de familia sa.

Artistul a fost nevoit să apeleze și la prieteni pentru a-și finaliza casa, astfel că Nea Marin l-a ajutat cu 50.000 de euro pe actor.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest