De ce nu se căsătorește Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu

 

Andreea Marin se declară fericită și împlinită alături de Adrian Brâncoveanu, iar relația lor merge pe drumul cel bun, dar vedeta nu are în plan să se căsătorească. Chiar dacă au deja 6 ani de când formează un cuplu și sunt îndrăgostiți, prezentatoarea TV nu își mai dorește să facă marele pas.

Putem înțelege că experiențele din trecut, respectiv cele trei căsnicii încheiate cu divorț, au făcut-o pe celebra prezentatoare să fie mai rezervată în privința căsătoriei, dar ea vorbește și despre un alt motiv care ar avea legătură mai degrabă cu vârsta pe care o are și punctul în care se află în viața ei.

Totodată, Andreea recunoaște că experiențele ei au făcut-o să înțeleagă că actul de căsătorie nu este cel care face ca o relație să reziste.

„Nu e ceva în care să nu fi crezut vreodată (n.r. căsătoria). Una e să n-ai o potrivire și să n-ai norocul ăsta și alta e să crezi sau să nu crezi într-o instituție. Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe ... nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii.”, a spus Andreea Marin, pentru Antena Stars.

În cele din urmă, vedeta a menționat și ceea ce, în opinia ei, face ca relațiile din vremurile actuale să nu mai reziste ca cele ale părinților sau bunicilor noștri.

„În ziua de azi lucrrurile sunt altfel, decât atunci când erau părinții noștri, bunicii. Ei se luau pentru o viață și era frumos să-i vedem de mână la 70-80 de ani. În ziua de astăzi oamenii sunt mult mai orientați spre interese care în loc să-i unească, uneori îi dezbină. De aceea se întâmplă ce se întâmplă.”, a mai adăugat vedeta.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest