De ce nu se mărită Ramona Olaru: ”Toată lumea mă întreabă…”

 

Asistenta TV de la Neatza cu Răzvan și Dani a dezvăluit de ce nu și-a oficializat încă relația cu Cătălin Cazacu.

 

Ramona Olaru este implicată într-o frumoasă poveste de iubire cu sportivul Cătălin Cazacu. Motociclistul îi face toate poftele partenerei lui, pe care a dus-o recent pe Coasta Amalfă. Astfel, toată lumea se întreabă când o va cere de soție pe frumoasa asistentă TV.

 

În ediția din această dimineață, Ramona Olaru a explicat de ce nu s-a căsătorit încă, firesc, așa cum o știm, cu o glumă. Pentru că nu este ediție a emisiunii matinale de la Antena 1 în care asistenta TV să nu facă glume despre relații, bărbați sau situații cu care se confruntă oamenii zi de zi, astfel că le-a ironizat pe toate. Pentru ediția de astăzi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona Olaru a spus o glumă despre căsătorii, unde a menționat și motivul pentru care nu vrea să facă pasul cel mare.

 

”Toată lumea mă întreabă de ce nu m-am căsătorit până acum. Păi cum să mă căsătoresc dacă m-am născut într-o zi fără soț?”, a spus Ramona Olaru.

 

Replica ei i-a amuzat teribil pe cei doi prezentatori ai emisiunii matinale. Dani Oțil însă a avut o replică la adresa glumei făcute de asistenta TV, spunându-i acesteia că acest tip de umor se pretează mai degrabă în online, și mai puțin la televizor.

 

”Vreau să amendez și eu cele spuse. Acestea sunt vorbe de podcast, Ramona, nu le mai spune la televizor. La podcast se spun lucrurile acestea”, a spus Dani Oțil.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest