De ce nu se mută încă Anamaria Prodan în apartamentul șeicului: „Nu mai sunt tinerică să-mi petrec nopțile de la unul, la altul!”

 
+2 click pentru
galerie

Sexy-impresara a făcut primele declarații după ce a postat prima fotografie alături de noul ei partener. Ea spune că a ajuns la cu totul alt nivel, comparativ cu relația anterioară, cu Reghecampf.

 

Recent, Anamaria Prodan a postat pe contul personal de Instagram o poză în care apare de braț cu un nou bărbat, îmbrăcat în haine arăbești. Imaginea îi prezintă pe cei doi pozați cu spatele. Firesc a făcut și primele declarații după această postare. Ea a mărturisit că noul partener face parte din înalta societate, având o situație financiară de excepție. Întrebată dacă imaginea cu pricina provine din apartamentul iubitului, aceasta a precizat că nu, ci din biroul acestuia.  

 

 “E biroul șeicului, niciodată apartament. Zilele și nopțile, eu mi le petrec cu copiii mei. Locuiesc, deocamdată, în Snagov, cu copilul meu. Nu mai sunt tinerică să-mi petrec nopțile de la unul, la altul!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click.ro.

 

Anamaria Prodan susține căt se poate de tare că nu se va muta de acasă la partenerul ei până când nu va fi oficial o femeie divorțată cu acte în regulă.

Ea a precizat însă că e foarte adevărat că acum trăiește la un alt nivel alături de partenerul și spune că va anunța cât de curând cât de mândră e de bărbatul de care e îndrăgostită.

 

„Până când nu sunt o femeie divorțată, nu mă mut de acasă. Dar, da, este cât se poate de adevărat că sunt la alt nivel. Și voi anunța totul mândră cât de curând”, a mai zis ea pentru sursa citată.

 

Anamaria Prodan nu a făcut încă pasul decisiv în relația cu șeicul pentru că nu a devenit încă o femeie liberă din punct de vedere juridic. Ea se află în proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, bărbatul alături de care a stat aproape un deceniu și jumătate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest