De ce Ramona Bădescu se întoarce în Italia: „Nu am putut”

 

Ramona Bădescu a uimit pe toată lumea, după ce a mărturisit că se va muta din nou în Iltalia, după ce a petrecut o bună perioadă de timp în România. Vedeta a revenit în țară anul trecut și a deci să rămână aici cu fiul ei, Ignacio, în vârstă de 2 ani și 7 luni. Acum, vedeta a terminat cu toate proiectele profesionale pe care le avea în țară, astfel că, a decis să se întoarcă în locul care i-a devenit a doua casă, Italia. 

Ramona Bădescu a locuit mai bine de 30 de ani în Italia, acolo unde și-a construit o familie și o carieră de succes. Anul trecut, vedeta a revenit în țară pentru niște proiecte profesionale. Acum că totul s-a terminat, Ramona Bădescu se va întoarce în Italia pentru că vrea să îl înscrie pe fiul său în vârstă de 2 ani și 7 luni la grădiniță. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, vedeta a dezvăluit ce planuri are pentru viitor.

„Ne reîntoarcem pe plan mai stabil și o să fiu din nou în vizită aici, în țară. Vreau să îl înscriu pe Igna la grădinița de vară. Fiind aici, n-am putut să-l duc la grădiniță. Ca să fiu sinceră, l-am și zăpăcit pe băiatul ăsta. Taică-su zicea să-l dăm și la Școala Americană',  a spus Ramona Bădescu, în cadrul unei emisiuni TV.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest