De ce Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au separat bunurile înainte de căsătorie: “Pe plan financiar…”

 

Valentina Pelinel este o persoană foarte deschisă și nu se ferește să spună lucrurilor pe nume. Este asumată și acest lucru se vede de la un interviu la altul. Ea și Cristi Borcea se iubesc de mult timp, iar relația lor nu a dat semne cum că ar avea probleme, însă cei doi și-au separat bunurile înainte de căsătorie. De ce au ajuns la o astfel de decizie.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au separat bunurile înainte de căsătorie, iar asta arată că blondina nu a stat o secundă cu soțul ei pentru bani, așa cum poate unii au speculat. Ei bine, blondina a mărturisit că soțul ei, Cristi Borcea, este un on foarte valoros și că a cucerit-o prin felul său unic de afi. Iar pe plan financiar, fostul model sune că a avut foarte multe de învățat de la el.

‘’Cristi este un om valoros în primul rând prin personalitatea și caracterul lui, și m-a cucerit prin felul său unic de a fi. Am știut că putem clădi multe împreună, ca o echipă, că este un partener de viață de încredere și ne-am dorit același lucru. Pe plan financiar, cu atât mai mult am avut de învățat de la cineva ca el. Și apreciez faptul că este un om de afaceri asumat și respectat’’, a declarat Valentina Pelinel pentru VIVA!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest