Un italian în vârstă de 36 de ani din Napoli, pe nume Andrea Sabini, a reușit să impresioneze jurații în ediția cu numărul 18 a sezonului 11 al show-ului "Chefi la cuțite" cu preparatul său, dar și cu povestea sa de viață impresionantă. Sabini a povestit că a slăbit aproximativ 100 de kg în jumătate de an, o performanță demnă de admirație.
În timp ce își pregătea rețeta de tataki de ton cu cremă de burrata și busuioc, tânărul a dezvăluit juraților că, în urmă cu câțiva ani, cântărea peste 170 de kg și a avut o legătură complicată cu mâncarea. El a reușit să slăbească datorită unui regim riguros de sală și dietă, dar și de înot în piscină.
articolul continua dupa recomandari
"Am învățat limba română în aproximativ șase luni. Mi-am dat seama că, dacă vrei să stai într-un loc care nu e țara ta, engleza e utilă, dar trebuie să înveți limba. (...) Legătura mea cu mâncarea vine de când eram mai micuț. Eram foarte grăsuț, aveam peste 170 kg. Am slăbit aproximativ 100 de kg în 6-7 luni. Sală, dietă, piscină...", a povestit Andrea Sabini.
Cu toate acestea, Andrea Sabini este un om de afaceri de succes, având o firmă de construcții în Italia, dar și o pasiune pentru gătit. Jurații show-ului "Chefi la cuțite" au fost încântați de rețeta sa și Chef Dumitrescu a fost deosebit de impresionat de preparatul tânărului, numindu-l "subtil și plin de gust". Chef Bontea a fost singurul jurat care nu i-a oferit un cuțit, dar Andrea Sabini a luat două cuțite în total.
"Subtilitatea ghimbirului, subtilitatea ingredientelor pe care le-ai băgat în burrata, iar icrele de somon au reușit să îmbrace tot gustul ăsta, să umple gura! Bravo, felicitări!", a spus Chef Dumitrescu despre preparatul tânărului
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc