De la agent imobiliar la campioană în gătit: povestea Ninei Hariton la "Chefi la cuțite"

 

Sorin Bontea și-a adjudecat talentul Ninei Hariton la "Chefi la cuțite" după o luptă acerbă cu ceilalți jurați.

Nina Hariton, prima femeie din istoria emisiunii culinare de la Antena 1 care a reușit să obțină trei cuțite de aur, a făcut public un mesaj pe rețelele de socializare la scurt timp după încheierea ediției de aseară. Mesajul mărturisește îndeplinirea a două dorințe puternice.

Concurenta este agent imobiliar în Paris, dar pasiunea ei pentru gătit și-a spus cuvântul. Toți cei trei jurați au fost impresionați de preparatul pe care aceasta l-a prezentat, așa că atât chef Bontea, cât și chef Scărlătescu și chef Dumitrescu au dorit să o aibă în echipa lor.

Preparatul cu care Nina Hariton a reușit să îi cucerească pe chefi a fost piept de găină de fermă cu piure de brocoli. În ediția de aseară, Nina a spus că va alege echipa lui Sorin Bontea numai dacă și el îi va oferi cuțitul de aur. Așadar, în final, aceasta a ales echipa lui Bontea.

În mesajul postat pe rețelele de socializare, Nina Hariton a afirmat: "Pot să spun cu siguranță că în seara aceasta s-au îndeplinit două dorințe puternice! Aceea de a fi în fața voastră și de a vă transmite multă energie și curaj, indiferent de greutățile prin care trecem. Iar a doua, dragostea pentru bucătărie. Ea trebuie să vină din dragostea pentru cei dragi!".

Nina a mărturisit că a avut mari emoții și a plâns în timpul interviurilor de la emisiune. De asemenea, a fost surprinsă de lupta dintre chefi pentru a o avea în echipa lor, însă a ales echipa lui Sorin Bontea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest