De la careu la mausoleu, Tony Galeș s-a confruntat cu probleme: „Aveam nevoie de aer”

 

Mama Adei Galeș a întâmpinat o serie de probleme de sănătate în timpul unei probe epuizante din cursa pentru ultima șansă.

 

La începutul cursei pentru ultima șansă, concurenții angrenați au avut o misiune care îmbina politica și istoria tumultuoasă a Ecuadorului. Ei au jucat rolul de candidați la președinția statului din America Latină, având drept scop convingerea ecuadorienilor să-i voteze.

 

”Văzută una dintre țările pașnice de pe continentul latin, Ecuatorul a experimentat un șir lung de decepții prezidențiale cu puține excepții. Astăzi statul de la Ecuador se ține cu greu pe linia de plutire! Politica de centru-stânga este departe de a șterge fisurile dintre indigeni și așa numita populație majoritară, cu atât mai mult de a șterge diferențele dintre bogați și săraci. Pe fondul unui adevărat circ politic colorat de toate speciile de platforme program, masa electorală și-a pierdut încrederea într-un viitor mai bun, dar atâta timp cât există banane, petrol și creveți în Pacific, Ecuatorul poate sta picior peste picior la masa rotundă a lumii sau chiar să se simtă în centrul atenției”, a spus Marius Damian, care i-a introdus pe concurenți în atmosfera probei.

 

Cele trei echipe aflate în cursa pentru ultima șansă au avut de parcurs un teren abrupt, pe o căldură sufocantă, de la careul în care se aflau până la mausoleu, unde trebuia să răspundă la întrebările Irinei Fodor. Răspunsurile greșite însemnau o nouă tură. Tony Galeș, aflată sub presiunea competiției, a clacat. I s-a făcut rău pe parcurs, iar Ada s-a arătat îngrijorată de starea de sănătate a mamei sale.

 

 “Aș fi vrut să respir mai mult pentru că aveam nevoie de aer, însă dacă deschideam mai mult capacitatea, mă săgeta durerea și nu puteam să fac asta!”, spune Tony Galeș la testimoniale.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest