De la ce se ceartă Tavi Clonda cu Gabriela Cristea. Cântăreţul a recunoscut tot

 

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au împlinit șapte ani de căsnicie, în urmă cu câteva zile. Cei doi au împreună două fete, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena, iar căsnicia lor este una cu adevărat fericită.

Tavi Clonda a povestit că au împlinit șapte ani de la căsătorie și au petrecut alături de nașii lor, care au împlinit și ei cinci ani. El a povestit că discuții există în orice căsnicie, dar la ei trebuie ca unul să-și dea seama de situație și să acționeze, asta pentru că certurile dintre ei trec repede.

„Da, a fost ziua noastră, șapte ani de la căsătorie. Am sărbătorit cu nașii, care și ei, în aceeași zi, au împlinit cinci ani. Discuții între noi au mai fost, vreo două-trei mai serioase, dar și acelea de moment. La noi trece totul în două zile. Suntem doi artiști, ne închidem în noi, nu mai comunicăm, iar unul dintre noi trebuie să spargă gheața. Nu ne mai spunem problemele, supărările. Așteptăm ca celălalt să se prindă. Uneori se prinde, uneori nu are timp, alteori trebuie să afle de la celălalt”, a declarat Tavi Clonda.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest