De la dormit sub poduri în Cambogia la bucatar de succes la Chefi la cuțite: povestea impresionantă a lui Ciprian Crăciunescu

 

Ediția de seară a emisiunii Chefi la cuțite a început cu o poveste cutremurătoare de viață a concurentului Ciprian Crăciunescu, care a făcut sacrificii imense pentru a-și urma pasiunea culinară. Dincolo de talentul său în bucătărie, concurentul din Rădăuți a impresionat prin curajul și perseverența sa de a înfrunta greutățile vieții, dormind pe străzi și sub poduri în Cambogia, dar rămânând mereu concentrat asupra obiectivului său.

În ciuda obstacolelor pe care le-a întâmpinat, Ciprian Crăciunescu a ajuns în bucătărie după ce a întâlnit un cerșetor pe stradă, care l-a inspirat să își urmeze pasiunea pentru gătit. Concurentul a făcut mărturisiri emoționante despre viața sa, începând de la o dezamăgire în dragoste, când fosta sa iubită l-a înșelat chiar în perioada în care el căuta un inel de logodnă. Ulterior, destinul l-a dus în țări importante precum Cambogia, unde a luptat să supraviețuiască și a ajuns să doarmă sub poduri și pe străzi.

„Am plecat în lume să îmi găsesc vocația. Am suferit o decepție în dragoste. În ziua de Crăciun când lucram să strâng bani pentru inel de logodnă, ea se distra cu altcineva. Am avut bani de un bilet de avion și cam asta a fost. A fost prima dată în viața mea când am stat trei zile fără să mănânc. Am luat mâncare din magazine doar ca să supraviețuiesc. Au fost nopți în care nu am avut acoperiș, am dormit sub pod, pe străzi. După asta, am venit în Europa.”, a declarat Ciprian Crăciunescu, la Chefi la cuțite.

Povestea de viață a lui Ciprian Crăciunescu a inspirat și emoționat juriul și telespectatorii emisiunii, arătând că pasiunea, curajul și perseverența pot depăși orice obstacol din viață.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest