De la gara din Cluj-Napoca la bucatăria unui restaurant renumit: Drumul dificil al lui Vlad Chira către succes

 

Vlad Chira, concurentul de la Chefi la cuțite, a făcut sacrificii enorme pentru a ajunge la succes. În timp ce își dorea să devină un bucătar de succes, nici măcar nopțile petrecute în gara din Cluj-Napoca nu l-au împiedicat să își urmeze visul. Poveștile de viață ale concurenților din show-ul culinar arată că succesul necesită multe sacrificii, iar Vlad Chira a mărturisit că a fost nevoit să facă multe astfel de sacrificii în începutul carierei sale.

La vârsta de 28 de ani, Vlad Chira lucrează într-un restaurant renumit din Cluj-Napoca, însă începuturile sale în carieră nu au fost la fel de fericite. El a făcut mărturisiri emoționante despre momentele când trebuia să petreacă noaptea în gară, din cauza programului de la muncă. Ultimul tren spre casă pleca înainte de terminarea programului, așa că trebuia să-l aștepte pe următorul. Această ”rutină” a durat până a reușit să își cumpere o mașină cu care să facă naveta.

”Făceam naveta. Îmi era foarte greu. Eu stăteam în Aghireș Fabrici, eu lucram în Cluj. Este o distanță de 40 de kilometri. Ultima comandă era la ora 11, iar ultimul tren pentru a merge acasă îl aveam la 10:45. Nu mă lăsau să mă duc.Trebuia să stau până a doua zi dimineața la 04:40 ăn gară, stăteam singur. Am ținut-o în ritmul acesta aproape un an, până am reușit să îmi procur o mașină.”, a declarat Vlad Chira, la Chefi la cuțite

În cadrul emisiunii, Vlad Chira a pregătit un preparat sofisticat, piept de rață cu texturi, care a impresionat jurații. Combinația din farfurie și aromele au fost pe placul lor, astfel încât i-au acordat cele trei cuțite. Concurenții din Chefi la cuțite demonstrează că, pentru a ajunge la succes, trebuie să fii pregătit să faci multe sacrificii și să îți urmezi visul indiferent de obstacole.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest