De la o viață grea la stână, la succes în bucătărie: povestea lui Petronel Clim

 

Petronel Clim, un tânăr de doar 18 ani, a impresionat jurații și telespectatorii emisiunii "Chefi la cuțite" cu pasiunea sa pentru bucătărie și talentul său culinar. Deși a avut parte de o copilărie grea, Petronel nu și-a pierdut dorința de a deveni bucătar profesionist și de a-și construi un viitor mai bun.

Povestea de viață a lui Petronel este una impresionantă. La vârsta de 13 ani, el a părăsit casa părintească din cauza tatălui alcoolic și s-a mutat la o stână, unde familia care o deținea l-a adoptat. Aceștia i-au oferit sprijin și îndrumare, iar la vârsta de 14 ani l-au invitat să se mute cu ei în oraș, unde a început să lucreze ca ajutor de bucătar la un bar specializat în prepararea pastelor.

”Am plecat la familia care deține stâna și eu m-au învățat și m-au sprijinit să fiu persoana care sunt astăzi. Ei au văzut mult potențial în mine și au simțit că, dacă voi rămâne acasă, voi stagna. La 14 ani mi-au făcut propunerea să locuiesc cu ei în oraș. Dragostea de mamă o aveam de acasă, într-o anumită măsură, dar de tată nu. M-am atașat repede de tatăl adoptiv, cu el vorbeam cel mai mult, cu el mă sfătuiam. Avem o relație foarte bună”, a povestit tânărul.

În emisiunea "Chefi la cuțite", Petronel a impresionat jurații cu tocănița sa de pipote și inimi, alături de mămăligă prăjită, reușind să obțină două cuțite și să treacă în etapa următoare a competiției. Tânărul își dorește să câștige concursul și să devină un nume cunoscut în industria culinară. ”Am venit să îmi depășesc mie limitele, de a-mi demonstra că pot mai mult și a vă cunoaște personal”, a spus tânărul.

Povestea lui Petronel Clim ne arată că, indiferent de greutățile vieții, pasiunea și dorința de a reuși pot fi mai puternice decât orice obstacol.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest