Decizia Gabrielei Prisăcariu ce-l va bucura pe Dani Oțil: „Aș vrea să le schimb cu unele mai mari”

 

Soția prezentatorului TV este mai decisă ca niciodată să apeleze din nou la ajutorul medicului estetician. Ce transformare majoră vrea să facă modelul.

 

Gabriela Prisăcariu a decis că este momentul să facă o schimbare majoră, dept pentru care a făcut o vizită la medicul estetician. Soția lui Dani Oțil are implanturi mamare, iar acum își dorește să le schimbe cu unele mai mari. Ea a recurs la o astfel de intervenție pentru prima dată în urmă cu 6 ani, când a considerat oportun să-și mărească sânii. Chiar dacă este mulțumită de implantul mamar pe care îl are, Gabriela Prisăcariu nu a ascuns că și-ar dori să se opereze din nou. Mai în glumă, mai în serios, ea a declarat că primul pe care trebuie să-l convingă de necesitatea unei intervenții este chiar medicul specialist.

 

„Șase ani plus o sarcină și implanturile mele arată perfect! Eu aș vrea să le schimb cu unele mai mari (mi-au plăcut mult când alăptam)… dar trebuie să-l conving și pe domnul doctor pentru asta”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram. Postarea vedetei de pe rețeaua de socializare a strâns o mulțime de comentarii, mulți internauți sfătuind-o să nu facă această transformare în primul rând pentru că arată perfect așa, iar în al doilea rând pentru că implanturi mai mari ar putea provoca dureri.

 

Recent, Gabriela Prisăcariu a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie cu ea într-o rochie scurtă, în care picioarele lungi îi ies în evidență, iar Dani Oțil a reacționat imediat la postare. „Mișto tipa. Ce ai făcut cu mama lu’ Luca?”, a fost reacția prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest