Delia Matache a vorbit despre evenimentul de la Năsăud: „Culmea este...”

 

Delia Matache răspunde criticilor privind concertul controversat de la Năsăud. Artista a fost supusă unor comentarii răutăcioase pe rețelele de socializare, dar ea a declarat că evenimentul a fost unul reușit. Delia a postat și imagini pentru a demonstra acest lucru și a exprimat regretul pentru ținuta aleasă la concert.

Pe contul său personal de Instagram, Delia Matache a răspuns criticilor și a transmis un mesaj celor răuvoitori. Ea a observat că în ultima perioadă există o tendință de a judeca și critica aspectul fizic al celorlalți, considerând că acest comportament este toxic și nerecomandat.

''Oricum eram sigură că o să-l dezamăgesc pe x de la Năsăud, îmi pare rău, îmi cer mii de scuze, îmi pare rău că am venit îmbrăcată în tricoul ăla de hip-hop, îmi pare rău că nu am venit într-un costum. Regret normal!

Mă bucur că apar articole legate de muzică, de concerte și așa, chiar dacă sunt eronate. Chiar mă bucur că apare ceva pe profil, măcar e legat de muzică, e de bine. Culmea este că a fost foarte bun concertul'', a declarat Delia Matache pe rețelele de socializare


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest