Delia Matache, deranjată de cei care-i critică stilul vestimentar! “Ipocriților!”

 

Sătulă să fie criticată pentru stilul vestimentar pe care-l abordează, Delia Matache a răbufnit în mediul online. Pesemne că nu mai îndurat valul de critici, artista a transmis un mesaj dur celor care o blamează.

"Ia ziceți, mă?! E rușinică? Mare, mică? A, vă intră mai bine că e de afară. Ipocriților! Orice femeie e liberă să arate și să se exprime fix cum vrea ea. Lăsați traumele că nu mai țin de prezent”, a transmis de Delia Matache, pe Instagram.

Multă lume spune că succesul Deliei s-ar datora, în bună măsură, și soțului ei, Răzvan Munteanu. Cântăreața recunoaște sprijinul pe care îl primește din partea celui cu care este căsătorită, deoarece Răzvan este un om care se pricepe foarte bine la cifre. Artista confirmă că soțul cunoaște mult mai bine sumele pe care ea le încasează din televiziune.

“Eu nu știam ce contracte am la «iUmor» și la «X Factor», eu nu știam ce bani iau, în continuare nu știu! Am aflat și am uitat! Cineva trebuie să știe cumva, ar fi ciudat să nu știe nimeni! Dacă ar fi să aleg, nu m-aș retrage din niciuna, pentru că sunt legată de ambele! “, a dezvăluit Delia în podcastul lui Codin Maticiuc.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest